Account maken  Inloggen
3ddy
Metaboard / 16 jaar geleden
3dhype kaarten voor Media Elements nu verkrijgbaar! Namens 3DHype kan Media Elements alle leden een extra scherpe prijs bieden voor dit jaars event. Ben jij lid en kun jij dit aantonen aan de hand van jou inlognaam en bijbehorende emailadres dan kun jij ook van deze aanbieding profiteren.

Media Elements kan het volgende aanbieden:

1 dag euro 59,-
2 dagen euro 75,-
Prijzen zijn zonder 19% btw, gratis boek en lunch.
Lunch is euro 10,-
Boek is euro 25,-

Voor deze aanbieding is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar dus reageer snel en mis niet het grootste event van Europa voor Nieuwe Media & Online Communicatie.

Aanmelding kaarten
Deze link stuurt je naar het aanmeldingsformulier voor het Media Elements.
http://www.mediaelements.nl/pro/index.asp?TypeId=357

Media Elements zoekt sprekers
Media Elements is een groot opgezet event dat internationale topsprekers bevat op het gebied van New Media en Online Communicatie. Het event wordt op 11 en 12 november 2004 gehouden in CineStar Enschede. Tot kort geleden de grootste bioscoop complex van Nederland. 10 zalen plaats voor allerlei verschillende tracks. Kijk op de internetsite http://www.mediaelements.nl voor uitgebreide informatie.

Het blijkt dat Media Elements nog een zaal over heeft. Dit vanwege de tegenvallende animo voor de track Kunst & Cultuur dat bedoelt is voor de ondernemers tracks. Nu hadden we het idee om die te gaan vullen met een combinatie van 3D en compositing sprekers, voor de vak professionals. Omdat het event grote internationale aandacht krijgt is dit de kans om nederland op de kaart te gaan zetten in de industrie.

Nu dacht ik bij mijzelf, laat ik de community eens vragen. Zijn er mensen hier die het leuk zouden vinden om op dit event te spreken. Of kennen jullie mensen die het zeer leuk zouden vinden om hier te spreken.

Ben je woonachtig in nederland en wil je op beide dagen spreken dan worden de reiskosten en overnachting vergoed.

Moet je uit het buitenland komen, dan moet je even contact opnemen.

De track beeld en video editting mist ook nog de nodige sprekers. Dus matte-painters, compositors, video edittors en photoshoppers meld je.

Je kunt je hier in het forum - algemeen - melden of stuur een mail naar mailto:dennis@mediaelements.nl
 Like
Volg
 Reageer
Reinier
hoph0p! Aangemeld.
 16 jaar geleden
Milky
Yep aangemeld.

Mooi dat het hier eens een keer in de buurt is B-)
 16 jaar geleden
Quizzy
gratis boek....... boek is 25 euro?? uhm... huh??
 16 jaar geleden
Galactor88
Volgens mij bedoelen ze 1 van deze 4 boeken:

http://www.mediaelements.nl/pro/index.asp?TypeId=357

:: Galactor ::
 16 jaar geleden
3ddy
Een gratis boek bij de andere aanmeldingen van 170 euro, met de korting hebben zij deze weggelaten maar voor de geinteresseerden kunnen ze deze toch kopen voor 25 euro. Je kunt dan kiezen uit 4 boeken, zo galactor vertelde.
 16 jaar geleden