Account maken  Inloggen
3ddy
Algemeen / 16 jaar geleden
Keep IT Simple Software zoekt stagiair voor realtime 3D Ben je student, heb je ervaring in 3D Studio Max, weet je wat realtime is en hoe je ermee om moet gaan, en zoek je op dit moment een stageplek, dan ben jij degene die Keep IT Simple Software zoekt.
Keep IT Simple Software is een softwarebedrijf dat zich veelal bezig houdt met het uitbreiden van hun eigen 3D engine, genaamd Lumo. Op dit moment zoekt KISS een enthousiaste student die zich wil verdiepen in de realtime wereld. De hoofdtaak is het ontwerpen en bouwen van nieuwe levels en extra componenten voor applicaties die KISS aan het ontwikkelen is. Je maakt gebruik van hun eigen software in samenwerking met 3D Studio Max, waarvoor ze een geïntegreerde workflow hebben geschreven.
De stageplek die KISS aanbiedt geeft een ruime bewegingsvrijheid en creativiteit.

Keep IT Simple Software is gehuisvest in Enschede (wijk: Roombeek), en het hangt van de bereidwilligheid van de student af of hij of zij zou moeten verhuizen, of de afstand kan overbruggen. KISS is een innoverend bedrijf en je hebt met veel concepten voor nieuwe projecten te maken die op dat moment door het bedrijf suizen. Je wordt op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van het bedrijf, omdat je direct contact hebt met iedereen. Het is een klein bedrijf bestaande uit 3 programmeurs die op zekere hoogte met je samenwerken. Een project wat nu gaande is, is bijvoorbeeld Motion Capture waarvoor ze de software schrijven voor de communicatie tussen de sensoren en hun 3D engine. Ook een interessante ontwikkeling is het ScoMoSi project wat een Virtual Reality Training is voor bejaarde mensen met een scootmobiel. Binnen dit project zul je de meeste tijd besteden om een realistische omgeving te creëren.

Je wordt de opvolger van een afstudeerder (3ddy), die het begin heeft gemaakt voor een pipeline en is bezig geweest met enkele scripts voor 3D Studio Max die de weg naar resultaat wat korter maakt.

Ben je een student die een studie volgt op multimediaal gebied en heb je de nodige ervaring die hierboven beschreven is, dan ben jij die student die ze zoeken. Om contact op te nemen kun je mailen naar: mailto:stage@keepitsimple.nl . Meer informatie over het bedrijf kun je vinden op: http://www.keepitsimple.nl
 Like
Volg
 Reageer