Account maken  Inloggen
3ddy
Autodesk 3D Studio Max / 7 jaar geleden
3ds Max 2014 sp2 meer een hotfix dan een Service Pack Autodesk heeft sinds het weekend een nieuw Service Pack uitgebracht voor 3ds Max 2014. Helaas bevat dit pakket maar 2 bugfixes. Een waar waarschijnlijk weinig mensen van last hebben is een Windows XP x64 fix. Maar dit geldt ook meer voor Rendernodes dan workstations, want Windows XP wordt niet meer ondersteund door Autodesk.
Daarnaast is er een fix in de viewport, die misschien wel lastig was maar geen invloed heeft op het uiteindelijke werk. Jammer genoeg heeft Autodesk niet meer fixes kunnen toevoegen aan dit service pack, maar het zal allicht liggen aan het feit dat niet iedereen overstapt naar een nieuwe versie. Pas wanneer de nodige service packs uit zijn gekomen durven sommige bedrijven pas over te stappen, en ik geef ze groot gelijk.

http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/item?siteID=123112&id=22026687&linkID=9241178
 Like
Volg
 Reageer
Avalon877
Mja, begrijpelijk. Toch heb ik maar weinig last. Enige problemen die ik ervaar is als ik een andere scene wil openen. Dan crasht max 9 op de 10x. Op zich op een niet zo kritiek moment, maar wel irritant.
 7 jaar geleden
3ddy
Open je dan een een scene van een oudere 3ds Max?
 7 jaar geleden
Avalon877
Ehh nee. Meestal niet, zelfs bij het resetten van de scene komt het voor.
 7 jaar geleden
3ddy
Gebruik je plugins?
 7 jaar geleden
Avalon877
Nee ook niet, het is een hele normale verse installatie met een netwerk licentie. Werkelijk niks bijzonders. Wellict een keer opnieuw installeren?
 7 jaar geleden
3ddy
Hm weet het niet. Je blijft zo wel ff bezig. Hoe vaak heb je een crash?
 7 jaar geleden
Avalon877
Zolang ik de zelfde scene open houd gebeurt er niks. Het speelt op bij resetten en het openen van een nieuwe scene. 9 van de 10 keer. Dus daar heb je dagelijks mee te maken. Ik doe het tegenwoordig anders, ik open gewoon alvast een nieuwe Max en ik sluit mijn oude.
 7 jaar geleden
3ddy
Whaha. Dat is inderdaad vreemd. Wat je kunt doen is je config resetten. Dan herstelt 3ds Max weer terug naar default alsof het opnieuw geinstalleerd is. Kost een paar sec.

C:\Users\{ je gebruikersnaam }\AppData\Local\Autodesk\3dsMax2014 - 64bit\ENU
 7 jaar geleden