Account maken  Inloggen
3ddy
Werk in wording / 16 jaar geleden
Character: Manga stijl > Nieuwe opdracht Ik werd vandaag opgebeld om voor een bedrijf (geen idee nog wat voor een naam het heeft, er zit een bekende in) om in manga stijl 4 karakters te ontwikkelen en die in 3d te modellen. Deze zullen eventueel later als strip of animatie worden getoond voor een 1 of andere promotie van het 4x4 voetbal voor de jeugd van FCTwente ofzo, ik kan wat mis hebben, maar dit had ik ervan begrepen. Meer weet ik ook niet dus hierbij heb ik een paar schetsen gemaakt alvast voor de karakters!

Wat vinden jullie ervan (eerste keer manga aan het tekenen, dus wees voorzichtig met mij :-,)

Oja, de vierde rechtsonder is idd nog niet af
 Like
Volg
 Reageer
Mediamonkey
Het zijn duidelijk typische manga characters, maar.. wel allemaal dezelfde stijl.
Misschien kun je voor meer diversiteit zorgen? Als fervent manga-lezer heb ik een hoop stijlen voorbij zien komen, van postmoderne & realistische ghost in the shell-stijl, funky haar dragonball z-stijl, kinderachtige pokemon-stijl, krachtige bloederige gothic berserk-stijl, typische schooluniformpjes stijl etc..

Als je alleen al kijkt naar de banner van http://www.toriyamaworld.com zie je een hoop verschil in stijlen. Ik ken je opdrachtomschrijving niet, maar diversiteit wordt vast wel op prijs gesteld.
 16 jaar geleden
3ddy
uhm, ze horen in een team, dus opzich om vier verschillende manga stijlen toe te passen is denk ik niet de bedoeling, maar in ieder geval thx voor het commentaar B-)
 16 jaar geleden