Account maken  Inloggen
3ddy
Algemeen / 8 jaar geleden
Inversteer in de 3D animatie van NMtrix NMTrix en il Luster zijn een samenwerking aangegaan met Cinecrowd. Hierdoor is het nu mogelijk om al vanaf 15 euro te investeren in de productie van The Girl Is Mime. Voor 2000 euro word je zelfs co-producent van deze korte animatiefilm.

Bron
http://www.nmtrix.com/nl/nieuws/word-co-producent-van-the-girl-is-mime.html

CineCrowd Link (dé link om te kunnen doneren!)
http://www.cinecrowd.nl/details.php?projectUid=16ca26977b7efffc755debd30e582b193c123ea7

Cinecrowd is een Nederlands platform voor 'crowd funding' van nieuwe films. Producenten en regisseurs presenteren er hun nieuwe projecten en bieden iedereen de gelegenheid om als kleine investeerder in te stappen. In ruil voor een bescheiden bedrag worden dan bijvoorbeeld premièrekaartjes of een dankwoord op de aftiteling geboden, terwijl grotere bijdragen leiden tot de status van co-producent. 

The Girl Is Mime is een gezamenlijk project van producent il Luster en NMTrix dat in het najaar van 2012 klaar moet zijn voor de bioscoop. Het Filmfonds heeft de plannen voor de film enthousiast onthaald en beloond met een forse bijdrage in de financiering. Door in zee te gaan met Cinecrowd bieden de producenten nu ook aan film- en animatieliefhebbers de gelegenheid om in te stappen. 

Een investering van 15 euro leidt al tot een vermelding op de aftiteling en exclusieve updates over het project. Voor 50 euro ontvangt je daarenboven twee kaartjes voor de première en de DVD met bonusmateriaal. Wie 150 euro bijdraagt ontvangt niet alleen vier kaartjes maar ook een gesigneerde en ingelijste designschets van het decor. Voor 500 euro wordt een zeer exclusief pakket geboden, met onder meer zes kaartjes voor de première en een uitgebreid studiobezoek en wie 2000 euro in de film steekt komt boven dat alles onder meer als co-producent in de optiteling. 

Meer details zijn te vinden op de projectpagina. Stap in en zie dit najaar nog jouw film in de bioscoop en op de meest vermaarde festivals. 
 Like
Volg
 Reageer
Nmtrix
Mooi stuk. En bedankt voor je steun. Ik zie je in ieder geval op de Premiere!

Mvg,

Patrick
 8 jaar geleden
3ddy
Ik kan niet voor 75 euro doneren. Alleen voor 15, 50 of 150 en meer. Zal wel ff bellen met de Duyvis.

[edit]Wordt gefixed[/edit]

[edit2]Is gefixed, het bedrag staat er as we speak nog niet bij, maar als je verder klikt, kun je gewoon een aangepast bedrag invullen[/edit2]
 8 jaar geleden