Account maken  Inloggen
3ddy
Werk in wording / 8 jaar geleden
King's Ruby Het project King's Ruby (een game ontwikkeld op 3dhype) wat ooit gesloten gestart werd op 3dhype is naar onze mening (Mediamonkey en 3ddy) doodgebloed. Om er weer nieuw leven in te blazen, zijn we op eigen houtje verder gegaan, en houden we het forum open voor iedereen. Hier de eerste afbeelding van vandaag.

Het is een eerste schets in ZBrush van de hoofdrolspeler in het spel, genaamd King.
 Like
Volg
 Reageer
Mediamonkey
En hier is een sneak peak van een testlevel waarin ik met Pathfinding bezig ben.
 8 jaar geleden
Pgabriel
Helden. Goed bezig.
Ik doe natuurlijk de toezegging dat zodra ik tijd heb. Ik meedoe. Maar retedruk atm.
Maar good call om weer te beginnen.
 8 jaar geleden
Bart
Lijkt me leuk maar wat is de bedoeling?
Ik kan uit deze posts nog niet afleiden wat het plan is dat er gemaakt wordt.
 8 jaar geleden
3ddy
In het gesloten deel staat veel informatie. We gaan het bij elkaar rapen en in een openbaar deel van de pagina samenvatten. We maken een spelletje dat een soort paratrooper is in Unity. Kanon -> Koning beschermt zijn kasteel tegen indringers.
 8 jaar geleden
Mediamonkey
Een soort castle defend game dus ;)

Gisteren hebben we animatie getest, en dat werkt allemaal erg goed en makkelijk in Unity. Het plan is dat Ed wat animaties van de koning maakt en ik die ga proberen te blenden zodat de koning mooi soepel te besturen valt.

Hopelijk stimuleert mensen dat om zelf interessante vijanden te maken en te animeren. Dan doe ik af en toe een update en wordt het langzamerhand eindelijk wat.
 8 jaar geleden
Thefirstfloor
Ik heb nog ergens een versie van frankenstien liggen die al aardig af was... nog interesse of worden de vijanden ook anders ?

Zal'm anders weer eens opzoeken
 8 jaar geleden
Andre
goedbezig!.. Ik wou dat ik kon zeggen dat ik mee kan helpen, maar heb gewoon geen tijd op het moment. succes iniedergeval
 8 jaar geleden
3ddy
We gaan gewoon wat uitproberen, en de characters zo goed mogelijk implementeren. dwz dat ook aanpassingen gedaan moeten worden als dat nodig is, ten opzichte voor animatie, herkenbaarheid in de verte, etc.

De schets hierboven is ongeveer als de conceptart, maar de aanzichten kwamen anatomisch niet voldoende met elkaar overeen. Ook animatie-technisch heeft naar mijn idee het karakter nog wat aanpassingen nodig in verhoudingen en bodyparts. De animatie die ik laatst in het weekend heb gemaakt, wil ik vanavond wel even uploaden als youtubefilmpje.
 8 jaar geleden
Edouard
Leuk om de koning eindelijk helemaal in 3d te zien ;)
 8 jaar geleden
3ddy
De walk forward animatie. Er zitten nog wat isseus in de rig, ook de verhoudingen mogen misschien nog anders en de bewegelijkheid van het lichaam mag misschien iets meer, kwa animatie zit dat nogal wat vast.
 8 jaar geleden
Bart
This video is private.
 8 jaar geleden
3ddy
Nu beter denk ik.
 8 jaar geleden
Pgabriel
I like private videos! ;)

Ziet er goed uit 3ddy!
 8 jaar geleden
Kanga
He is cute!
Nice walk too.
 8 jaar geleden
3ddy
Thx Kanga, we hebben er plezier aan om er aan te werken. Volgens weekend weer bezig.
 8 jaar geleden
Mediamonkey
Ik heb deze week ook weer veel gamelogic gebouwd. Jammer dat dat geen zichtbare resultaten oplevert :S Maar als het eenmaal begint te werken, dan werkt het ook echt goed.

Mijn bedoeling is om de code zo op te bouwen dat gebruikers eenvoudig zelf een level in elkaar kunnen zetten zonder te hoeven te programmeren. Gewoon een scriptje in het level plempen en wat settings invoeren.
 8 jaar geleden
Kanga
Cute character. Where is the loop function for the youtube film, cant find it.
 8 jaar geleden
3ddy
Er is geen loop functie, wel zijn er webpagina's die je youtube filmpje automatisch loopt.

http://www.infinitelooper.com/
http://www.youtubeloop.com/
 8 jaar geleden