Account maken  Inloggen
3ddy
Autodesk 3D Studio Max / 11 jaar geleden
3dsmax 2010 nieuwe features, videos. Autodesk heeft op youtube enkele feature demos online gezet. Ik heb ze even op een rij gezet. Autodesk heeft zijn eigen youtube kanaal geintroduceerd: http://www.youtube.com/view_play_list?p=E8A25220E87A13A9
 Like
Volg
 Reageer
3ddy
 11 jaar geleden
3ddy
 11 jaar geleden
3ddy
 11 jaar geleden
3ddy
 11 jaar geleden
Carl
Ik zei toch dat deze versie veelbelovend is. En deze video's tonen slechts 3 van de vele nieuwe features. Nu hopen dat alles ook stabiel draait.|-)
 11 jaar geleden
3ddy
In het eerste filmpje vind ik het het nog wel wat tegenvallen hoe snel de viewports updaten als je in de -"stoere naam"- modus gaat.
 11 jaar geleden
Carl
Een snelle viewport zal in 3ds Max wel nooit komen. Andere applicatie zoals MotionBuilder draait bij mij met 60 fps. Bij de nieuwe MotionBuilder versie 2009 hebben ze dit al weer verpest. Het ligt zeker niet aan de hardware, de kunst ik de hardware goed te gebruiken. Voor een realtime viewport moet je gewoon heel goed weten wat je doet als ontwikkelaar. Helaas liggen de speerpunten van Autodesk steeds op het inplakken van nieuwe functionaliteit en het laten zitten van oude bugs.
 11 jaar geleden
Thedonmocro
Valt best mee al de Autodesk innovatie. Vond de graphite modeling tools wel interessant, alhoewel Polyboost en andere applicaties al jaren van dezelfde features voorzien zijn. Nu dat Autodesk XSI overgenomen heeft kunnen ze misschien de Gigapolygon core van XSI in 3ds Max implementeren.
 11 jaar geleden