Account maken  Inloggen
3ddy
Metaboard / 17 jaar geleden
foto's van IBC 2003 Nu net 21 minuten gisteren, zijn we mediamonkey en ik (3ddy) naar het IBC geweest om wat "networking" te plegen. Vreemd genoeg horen hier natuurlijk foto's bij. Hier dan ook de foto's die vanuit ons perpectieve viewport zijn genomen. Zo nu en dan kunnen onduidelijk zijn, maar dat ligt niet aan jouw, maar eerder aan ons...

Hier dan de eerste foto, bij de discreet stand ontmoette wij joep en carl (3d user event nieuwegein). Na wat heen en weer gechat te hebben over discreet en IBC, zijn we onze eigen "weg" ingeslagen.

foto vlnr: 3ddy, carl, joep (rest eromheen onbekend)
3dhype_DSCF0913.JPG
 Like
Volg
 Reageer
3ddy
Schijnbaar was er weer eens zo'n gezellig moment. We stonden daar ongeveer in het midden van happening en hebben voor de impressie een "sfeer foto" gemaakt!
3dhype_DSCF0914.JPG
 17 jaar geleden
3ddy
Dit cafe was wel aardig interessant, eerst dachten we dat Adobe een nieuw product op de markt had gebracht, maar het bleek al gauw dat het een echt "cafe" was. Hier hebben we onze capuccino genuttigd meerdere malen en ons meer laten wijsmaken over verschillende soorten Adobe producten zoals Premiere pro, After effects 6, Illustrator, Photoshop, Encore DVD en Audition (Cool edit pro), kortom de video collectie van Adobe. (Dit is trouwens mediamonkey, de volgende foto is met de ogen open)
3dhype_DSCF0915.JPG
 17 jaar geleden
3ddy
Zo, de ogen zijn open op bijna dezelfde plek! Nu wat kennis gemaakt te hebben met wie je nu te maken hebt, gaan we nu een beetje aandacht geven aan de beurs!
3dhype_DSCF0916.JPG
 17 jaar geleden
3ddy
Tja, niks over 3d, maar toch een leuke foto met een coole belichting (vonden wij)
3dhype_DSCF0917.JPG
 17 jaar geleden
3ddy
Nog zo'n een. Deze foto geeft een kleine impressie hoe kan zijn op een beurs!
3dhype_DSCF0918.JPG
 17 jaar geleden
3ddy
Mooie kleuren he?
3dhype_DSCF0923.JPG
 17 jaar geleden
3ddy
Tot nu toe hadden discreet en adobe gezien, maar onverwacht zat alias toch nog verstopt tussen de adobe stands (alias was inderdaad niet van plan om te komen, en waren ook niet geregistreerd voor een plaats, maar omdat adobe een plaatsje vrij had, kon alias nog twee mensen sturen om hun software te tonen) Veel had alias niet te tonen, dan alleen een beetje tweaken van een demo file in Maya 5.0. Spectaculair was het niet echt, druk was het dus ook inderdaad niet bij de Alias stand.
3dhype_DSCF0924.JPG
 17 jaar geleden
3ddy
Hier is het meer om een kleine impressie te laten zien van een Adobe voorstelling. Niet dat het echt boeiend is, maar voor de mensen die het wel eens willen weten hoe dat nu eruit ziet, hier de foto!
3dhype_DSCF0925.JPG
 17 jaar geleden
3ddy
Druk was het ook in de sony tent, waar we even een cola en een jus'tje hebben gedronken en daarna weer fris verder gingen aan onze tocht door de stands.
 17 jaar geleden
3ddy
uhm, hier dan die foto...
3dhype_DSCF0926.JPG
 17 jaar geleden
3ddy
Hier dan deze dame, die ons wel steeds stond toe te lachen, maar niet met gratis drinken aan kwam zetten. Later bleek dat daar andere mensen voor waren...
 17 jaar geleden
3ddy
De bbc stand was een zeer imposante vertoning, vandaar ook deze foto.
3dhype_DSCF0928.JPG
 17 jaar geleden
3ddy
Hier konden we even spelen met dure dingen (camera's aan de linkerkant) om eens in te zoomen op r2d2...
3dhype_DSCF0929.JPG
 17 jaar geleden
3ddy
Ook hengels voor camera's en robots werden getoond met de meest uiteenlopende afmetingen, weer geen 3d, maar wel weer IBC. Hier voor staat dan ook zo'n hengel.
3dhype_DSCF0930.JPG
 17 jaar geleden
3ddy
Op sommige plekken waar camera's stonden, moest men toch wat te filmen hebben, op deze plekken waren dan complete "toneelstukjes". Hier is dan te zien wat pinoccio kan doen voor een camera...
3dhype_DSCF0931.JPG
 17 jaar geleden
3ddy
Weer zo'n stoere foto van mij, waaraan je opzich niks hebt, maar toch weer een indruk geeft op een andere plek van de beurs...
 17 jaar geleden
3ddy
Hier dan zo'n hal ingang. Je wordt meteen verwelkomd met licht, beeld en geluid. Het liefst alledrie tegelijk en door elkaar...
3dhype_DSCF0935.JPG
 17 jaar geleden
3ddy
Nog zo'n leuke stand, maar nu met een dromerig typ ervoor langs lopend.
3dhype_DSCF0936.JPG
 17 jaar geleden
3ddy
Hier is dan uiteindelijk een discreet presentatie over combustion (smoke als ik het goed heb) en een beetje 3dsmax 6.0. Druk bezocht en de mensen waren volkomen aandachtig aan het opletten...
3dhype_DSCF0937.JPG
 17 jaar geleden
3ddy
Kon het niet laten, maar ik moest er toch even een foto van maken...
3dhype_DSCF0938.JPG
 17 jaar geleden
3ddy
Op deze foto werd combustions power getoond die we al kende van zijn vorige release met zijn motiontracking systeem en colorcorrecting tools. Machtig om te zien, dat zekers, maar we kwamen eigenlijk voor max...
3dhype_DSCF0939.JPG
 17 jaar geleden
3ddy
Om de vraag te stellen: "waar draai je op dit moment op, om dit allemaal te laten werken..." Dan was erachter een zeer leuk winkelrek te zien met ja... allemaal hardware!
 17 jaar geleden
3ddy
Zo nu en dan werd me dat combustion en smoke een beetje te saai en liep wat rond om wat meer foto's te maken. Hier dan even een kiekje van de apple stand! Vooral ging het hierom final cut pro.
3dhype_DSCF0942.JPG
 17 jaar geleden
3ddy
De g5, even op de foto genomen. Hij stond zo mooi rond te draaien. B-)
3dhype_DSCF0945.JPG
 17 jaar geleden
3ddy
Nog verdwaald liep ik rond terwijl ik een telefoontje kreeg van mediamonkey. Als een speer naar de discreet stand, want ik wist zeker dat er iets gebeurde daar. En ja, ik kon iets meemaken van de particle flow systems in Max 6, maar ik werd alweer verstoord door een engels sprekend frans meisje die wilde weten of ik interesse had om Max 6 te kopen...

Dit is trouwens een groot scherm...
3dhype_DSCF0943.JPG
 17 jaar geleden
3ddy
Wij vonden dit een leuke stijl. Dit was dan ook een animatie die werd getoond in een tot nu toe voor onze onbekende stand.
3dhype_DSCF0946.JPG
 17 jaar geleden
3ddy
Hier een aantal bekenden van de studie KNT te Enschede. Deze kwamen we toevallig tegen bij de Abobe stands.
3dhype_DSCF0950.JPG
 17 jaar geleden
3ddy
Een view van de top. Schitterende stand.
3dhype_DSCF0958.JPG
 17 jaar geleden
3ddy
Wat we ook goed konden zien van boven waren de natuurlijke schoonheden. Van deze tweeling moesten we even een foto van maken. (tja we blijven jongens)
3dhype_DSCF0959.JPG
 17 jaar geleden
3ddy
En ik maar denken, waar is nu softimage... Nou in een hokkie verstopt boven ergens langs het balkon vonden we softimage. Hier hebben we ook even genetworked en laten weten dat 3dhype bestond.
 17 jaar geleden
3ddy
Nou, dit waren dan de foto's. Ik hoop dat je genoten hebt van onze foto reportage. Er zal nog een beter verslag komen, maar daar gun ik mezelf even de tijd voor. Over het algemeen kan ik de conclusie trekken over onze ervaring van het IBC. Het was zeker wel de moeite waard voor ons om even te kijken. Aangezien ik vrijkaarten had en toch niks te doen had op deze bewuste maandag, kon ik me veroorloven om even af te reizen naar Amsterdam Rai. Het nadeel aan deze beurs is dat het 3d gebeuren helemaal verdwijnt. Een paar jaar geleden was het een happening met 3d, nu is het maar een briesje wat niet eens opgemerkt wordt. Jammer. Discreet gaf nauwelijks een demo over 3dsmax 6.0 en Softimage stond niet eens met een redelijke stand. Alias was een (om het zo maar te noemen) zielige vertoning (mede door het onverwachte). Overigens was het Adobe gedeelte het meest interessante deel! Hier hebben we dan ook merendeel van onze tijd doorgebracht.

De groeten van Mediamonkey en 3ddy
 17 jaar geleden
Inverse
tof! Ik ben dus zondag geweest. Wat ik ervan kan zien hebben ze wel elke dag dezelfde domme toneelstukjes uitgevoerd en dezelfde demo's laten zien (ook flauw). Persoonlijk vond de de inferno en smoke demo's erg indrukwekkend, en heb een klein stukje meegemaakt over max 6, met mental ray en reactor. Leuk, maar niet verbijsterend... Die kerel was ook niet echt interessant aan het vertellen ofzo.
Heb de alias en softimage stands niet eens gezien, heb toch redelijk goed gekeken dacht ik... Niet dus. Tuurlijk waren er veel camera's enzo. even doorheen gelopen met het idee van "ach wat leuk dat hier zo'n miljardje aan apparatuur staat", maar verder niet echt bijster interessant. Wel vond ik dat mensen al erg ver waren op het gebied van realtime integreren van 3d in video (je hebt stefan vast ook nog wel gezien, die werkte bij zo'n stand). Het was wel tof, maar zo ontzettend groot dat je aan het eind van de dag net echt meer wil lopen enzo... verder wel aan te raden dus.
 17 jaar geleden
3ddy
alias zat verstopt tussen adobe stands, het viel niet op! Enne softimage zat ergens boven op zo'n balkon... heel apart. Maaruh, hoe is op het EMMA?
 17 jaar geleden