Account maken  Inloggen
3ddy
Metaboard / 14 jaar geleden
2dhype online, wat is jouw mening hierover? Sinds kort is 2dhype in de lucht. Het domein is nog niet gekoppeld maar de site is al te bereiken via http://www.3dhype.com:82/
De site ziet er hetzelfde uit, alleen de content is anders. Dankzij de tweede community van 3ddy zal de applicatie door nog meer impulsen verbeterd worden. Ik zal nu nog geen beloftes maken, maar ik heb twee dagen in de week naast het weekend vrij om te werken aan de beide communities. Ze zullen dezelfde applicatie gebruiken die uiteraard van eigen hand is. Mochten er nog wensen zijn, huiver niet en plaats dit op http://www.3dhype.com/posts.asp?page=16&idcat=1&idforum=2&idthread=8 die onderhand de geschiedenis van 3dhype bevat.

Hier mag je je mening geven over het nieuwe broertje van 3dhype, 2dhype. En als je nog fanatieke 2d'ers kent, je weet de weg.
 Like
Volg
 Reageer
Corny
ik weet niet zeker of er genoeg animo voor zal zijn. Op het probleem van de naam na kan ik me voorstellen dat 3dhype net zo goed alle photoshoppers en vector artists onder de hoede kan nemen.

Het gaat uiteindelijk erom dat je met behulp van wat software en een kastje met een beeldscherm er aan vast lekker professioneel aan het prutsen bent, lijkt me.
 14 jaar geleden
Edwinm
Ik zou zelf dit onderdeel niet loskoppelen maar gewoon binnen 3DHype behandelen. Ik denk ook dat hier gewoon alles op CG gebied gepost zou kunnen worden dit geeft een zo breed mogelijk beeld van de CG wereld (van shets voor een storyboard tot eindprodukt film/video/game/enz).

Het aardige hiervan is dat je geprikeld om ook andere wegen te bewandelen.

Wat me wel goed lijkt is om binnen deze site een soort opsplitsing te maken voor de verschillende richtingen die CG kent. Ik ben bijvoorbeeld voornamelijk geintreseerd in het vak van architectuur visualisatie's. Ik zou dus op een makelijke manier alle post willen zien die hiermee te maken hebben. Zou me hetzelfde kunnen voorstellen die bijvoorbeeld met film of in de game industrie zitten.

Meschien is een andere naam al voldoende om meer CG'ers te bereiken ( -CGhype- )
 14 jaar geleden
Wdekreij
Kun je er beter CGhype van maken en dan inderdaad alles op één hoop gooien.
 14 jaar geleden