Account maken  Inloggen
3ddy
Algemeen / 14 jaar geleden
FF compleet off topic, Weissensee Nou om even compleet van de site af te wenden. Gisteren heb ik dan de Weissensee geschaatst, of te wel de alternatieve Elf stedentocht. Vandaar dat ik een periode niet online ben geweest en de leden om een 1 of andere reden niet meer toegevoegd kunnen worden door een sql error. De 200 kilometer zitten in de benen en ben er eigenlijk wel trots op. Compleet wat anders, maar goed tegen RSI.

 Like
Volg
 Reageer
Sie
Wow, klinkt wel heftig zeg. Gefeliciteerd! Ook veel voor getrained?
Van die computers en het zitten erachter wordt je alleen maar fatsig met stijve polsen... gelukkig heb ik mario dancing stage met dansmat
Iemand anders nog 'unieke' manieren om deze problemen tegen te gaan?

 14 jaar geleden
Gharmpie
netjes, doe ik je niet na, kan schaatsen als een kip, niet duz |-)
 14 jaar geleden
Mrgoodbyte
Dat is een fantastische prestatie! Gefeliciteerd! Ik doe het je niet na. Volgend jaar weer?

-Ronald
 14 jaar geleden
Thedonmocro
Hi 3ddy!

Allereerst mijn complimenten m.b.t de Weissensee
tocht van maar liefst 200 KM , zeker goed om ff te ontsnappen van het "DRUKKE" leven achter de computer, RSI zuigt, vandaar dan ook mijn stelling "3d maakt mensen lui..!"..eens/oneens..!?
OOST WEST, SPORT IS THE BEST..!

Take care
 14 jaar geleden
3ddy
Bedankt voor de leuke reacties, ik sta nu op het punt weer op het ijs te staan. Nu gaan we even uitschaatsen en nemen de 100 kilometer als uitgangspunt. Wat eerst een drempel leek, is nu piece of cookie.

@mrgoodbyte: Volgend jaar gaan we misschien het ook weer doen.
@sie: Opzich wel, ongeveer 2 keer in de week vanaf november. Maar daarvoor had ik nog nooit echt op noren gestaan. Het was weer eens zo'n uitdaging.

over 1,5 uur sta ik weer aan de start, lekker fris.
 14 jaar geleden
3ddy
http://results.ultimate.dk/weissensee2006/front/person.php?eventid=7&bib=4330&SearchString=4330&SearchField=Bib&SearchDistance=200&SearchCategory=Men&StartRecord=0

Dit is de officiele uitslag van de 200 kilometer
 14 jaar geleden