Account maken  Inloggen
3ddy
Metaboard / 15 jaar geleden
Een "He die is van mij" Forum? Wat vinden we ervan dat bekend werk van tv/bioscoop/bushokje/folder/blad/etc opgenomen wordt in een forum of thread op 3dhype. Ik had er laatst last van toen ik afgelopen vrijdag met wat werk op het NOS Journaal kwam, ook in mijn omgeving kom ik een aantal kleine dingen tegen waarvan ik kan zeggen "He die is van mij", natuurlijk in bijzijn van een paar bekenden natuurlijk. Ben ik de enige kijk-mij-dan-figuur of heeft iedereen dat in zich?

 Like
Volg
 Reageer
Mmwizard
In het begin is het altijd leuk. Maar op den duur blijft het ook gewoon je werk. Op mijn eerste films was ik dan ook echt trots en wilde ik daar iedereen deelgenoot van maken. Tegenwoordig heb ik dat een stuk minder. Maar goed ik maak er dan ook +/- 8 per jaar. In principe ben ik tevreden als de klant tevreden is. Is niet helemaal waar, aangezien ik altijd beter wil maar door tijd en budget gebrek niet verder kan.
Helaas heb ik, volgens mij, mijn tv debuut nog steeds niet gehad. Maar dat komt nog wel. Als het dan zover is dan zal ik ook wel weer helemaal in de zevende hemel zitten
 15 jaar geleden