Account maken  Inloggen
3ddy
Algemeen / 15 jaar geleden
Testimonials Plaats hier je ding wat je hebt gehad aan 3dhype. Heb je een stageplek gevonden, of een baan? Leer je sneller met je programma omgaan, volg je door 3dhype een bepaalde studie, of heb je gewoon wat te melden over 3dhype wat jou beweegt.
 Like
Volg
 Reageer
Wdekreij
Ten eerste:

Dit forum heeft me vaak geïnspireerd en gemotiveerd om nieuwe dingen te leren.. Je ziet mooie dingen voorbij komen, je krijgt wat tips, je kan er je 3d-ei kwijt..etc etc.. Klinkt als een goed forum dus

Maar waar ik 3dhype echt dankbaar voor ben, is het plaatsen van het nieuwsbericht over de Filmacademie.. De toelating was al voorbij, maar er was later nog een extra toelating ingelast. Zonder 3dhype was ik hier niet van op de hoogte geweest, en dankzij die nieuwspost kan ik volgend jaar beginnen aan de opleiding "Interactieve multimedia & Visual Effects" h-)

3Dhype (3ddy ), bedankt!
 15 jaar geleden
Willie
nojah.. weet niet of ik nog eerste ben maar goed.. ik doe zelf een MBO opleding multimedia vormgever.. kwam er al snel achter dat ik 3D toch echt het leukste vind.. alleen het probleem is.. de leraar snapt het gewoon niet.. ben via eddy op 3dhype gekomen en heb gewoon kleine dingen gevraagt hoe je wat het beste kan doen... waarmee je bijvoorbeeld het beste mee kan moddelen welke tools handig zijn.. en dat soort kleine dingen..

Ik heb via hulp van members van 3dhype ook heel veel geleerd van hun.. vooral met wilco heb ik heel erg goed contact..

in een korte zin.. ik heb gewoon via 3dhype en de members ervan leren 3d-en.. en dat de leraar soms na je toe kwam en vroeg.. hoe heb je dat of dat gedaan.. nojah das altijd cool als een leraar dat vraagt d8 ik toch :-p
 15 jaar geleden
Sabaman
al 2 sollicitaties, voor 2e moet ik me nog bewijzen,


eerste was bij virtek, wat een k*t bedrijf is dat, een flut baas van niks die de hele dagaan de telefoon hangt met 0 communicatie, krijg nogsteeds geld van die hondelul, nog even en ik ram em even goed op zn bek


en nu bij indg, test opdracht gekregen, moet ik einde van de week inleveren en dan kijken ze of ik in aanmerking kom,

wish me luck,...
 15 jaar geleden
Josedmc
Ik voel me vereerd dat ik als eerste hier op mag reageren.
Zoals al een paar mensen wisten was ik driftig op zoek naar een afstudeerplaats in het buitenland. Door waarschijnlijk de buitenlandse mentaliteit van hen die daar ronddwalen, is het er nooit van gekomen. Ik ben toen maar verder gaan zoeken in ons koud kikkerlandje(zomer zit er nog niet in]-( ). Ik kende 3DHype al van een schoolgenoot tevens oprichter van deze community. Ben toen benaderd door een bedrijf en heb tevens zelf alle bedrijven die op de portal te vinden zijn benaderd voor een afstudeerplek.
Nu heb ik vandaag het geweldige nieuws ontvangen van http://www.streamline-studios.com/ dat ik er mag afstuderen. Ze werken er met Max en ik met Maya maar ze willen me Max gaan leren dus ook in de toekomst zal ik veel kunnen terug vallen op deze SUPAH site in het Nederlandstalige......

Denk dat veel mensen aan deze site wat hebben...deel u verhaal met ons...(voel me pastoor !-)

Wees gegroet 3D broeders ga heen met creativiteit en kom terug met nieuwe inspiratie.
 15 jaar geleden
Josedmc
als eerste bedoel ik dus op 2 augustus..... deze geweldige mooie stralende dag:-p
 15 jaar geleden
Willie
ik d8 ook als eerste te posten maja :P.. hehe..
 15 jaar geleden
Wdekreij
ik d8 ook als eerste te posten maja :P.. hehe..

Moet je sneller typen :-p
 15 jaar geleden
Pjanssen
Ja, wat heb ik nu eigenlijk aan 3dhype? ... :-p
j/k

Nu serieus, ten eerste is het een leuke/gezellige community. Dat is al iets wat erg belangrijk is (voor mij dan) Verder is de hulp en constructieve kritiek die ik hier (of indirect via 3dhype) gehad heb erg nuttig en vooral leerzaam geweest.

Geen grote verhalen van mijn kant, maar ik ben gewoon erg tevreden met 3dhype.
Helaas ben ik de laatste maanden niet zo veel aan posten toegekomen.
 15 jaar geleden
Wdekreij
Ik wil ook nog even toevoegen dat ik de meeting ook wel fun vond, maar erg jammer dat er dit jaar niet van is gekomen.. Maar goed, kan altijd nog B-)
 15 jaar geleden
Pjanssen
Helemaal mee eens.
 15 jaar geleden
Milky
Weinigen van jullie kennen mij. Ik ken daarintegen 3D eddy wel en moet zeggen dat ik tijdens mijn afstuderen veel aan hem hebben gehad. Meestal spreek ik hem vai MSN aan, want daar is ie toch altijd te vinden )) Echter via 3dhype worden ook snel reacties geplaatst, waar ik veel aan heb. Ik ben nu bezig met afstuderen en dat doe ik in 3Dmax. Er zijn dan toch altijd dingen die je niet weet of waar je niet achter kunt komen. Dan is het forum van 3d hype ideaal om je kennis te vergroten of een probleem op te lossen.

Ook de de forums en de gallerijen zijn mooi en ideaal om eens te kijken wat anders artiesten maken, dan wel voor probelem kennen en de oplossingen daarbij.

Ik zou zeggen. 3D Hype ga zo door..
 15 jaar geleden
Mediamonkey
Okee okee, eddy wil kennelijk dat ik ook wat post |-)
Aan de community heb ik niet echt veel gehad, maar dat komt meer doordat ik me (nog) niet echt veel bezig hou met 3D. Waar ik WEL veel aan heb gehad is dat eddy me bij het bedrijf waar hij werkt de hemel heeft ingeprezen toen ze een extra werknemer konden gebruiken. Dus nu werken we op vrijdag gezellig naast elkaar, lekker 3d modelen en grafisch doen Dus eddy nogmaals, en nu zwart op wit (nou ja, zwart op lichtblauw), bedankt he!

- Mediamonkey -
 15 jaar geleden
Ivo-D
ik heb mijn kennis hier goed kunnen delen met andere, en gezellige mensen ontmoet

zo kwam de trip naar 3dfestival er uit rollen, die wij 3dhype leden, samen hebben geregeld en zo uiteindelijk gezamelijk in het gezellige kopenhage belande voor de rest dus zeker het ontmoete/ spreken van mede nederlandse 3d'ers, dat is voor mij wel het belangrijkste. Contact hebben met landgenoten in de 3d wereld.
 15 jaar geleden
Carl
Het is belangrijk dat je kennis en ervaring kunt uitwisselen. De 3D technologie verandert zo snel dat het soms moeilijk is om alles bij te kunnen houden. Wat tips en opmerkingen zijn dan ook belangrijk. En natuurlijk was het 3D festival in Kopenhagen erg gezellig en leerzaam.
 15 jaar geleden
Kanga
Als je mij ned horen praten ben ik best ok, schrijven is en hell,... maar ja.

Toen ik CG forums ondekt dacht ik 'zo er moet ook en ned community zijn'. 'En plek waar nederlanders kan over de complex onderwerp 3DCG praten in hun eigen taal'. Dit is ongeveer 6 jaar geleeden, toen heb ik 3dnederland.com als domein naam vastgelegt met het idee om en ned forum te starten. Ik dacht en paar nederlandse mods te striken en iets doen voor de land waar ik zo veel aan heb gehad (en noch steeds).

Domein naam heb ik noch maar 3d heeft veel meer tijd gekost dan ik ooit kon fantisieren. Ik was mooi verast dat 3dhype bestond. Ik ben trots om lid te zijn en kijk op uit waneer wij een biertje met zn' allen zal paken. Heb ik dan de kans om mijn collegas en hand te geven. Tis en strak schip met en hulpvolle community.

Bedankt 3ddy
 15 jaar geleden
Tanknl
ookal zit ik hier pas net, ik heb al een flinke dosis advies gekregen, waar ik ook wat aan had.
ik vind het geweldig dat er een dergelijke nederlandse community is.

 15 jaar geleden
Thedonmocro
Hi 3ddy,

Was inderdaad ook naar aanleiding van CGTALK op zoek naar een Nederlandse community, maar die waren helaas schaars op het net, uiteindelijk terrecht gekomen op 3dhype.com waar het niveau in tegenstelling tot andere community's weliswaar wat lager ligt maar desondanks, wat carriere maken betreft in de zogeheten "cg industry" moet je ook nie in Nederland wezen joh, ben zelf een ex-leerling van het Grafisch Lyceum A'dam (MBO4 Multimedia Vormgever), ben de laatste jaren meer met Graphic Design en Web Design bezig geweest dan "3D", als je als student intresse had in verschillende 3d software dan moest men zelf initiatief nemen om zich daarin te verdiepen, o.a door gebrek aan proffesionele begeleiding, al koos je voor een dergelijke richting, uiteindelijk studeer je af met een mbo diploma op zak en ben je absoluut nie gebaat bij solicitaties op de arbeidsmarkt, aangezien er weinig vraag is naar 3d artiesten in Nederland, voor ambitieuze kansen moest je toch echt naar het buitenland, vandaar dan ook als hobby blijven doen, de technologische ontwikkelingen die van toepassing komen bij bijv. VFX in cinema, games, tv, internet, print, documentaires en dergelijke blijven immers erg fascinerend.

Tenslotte vriendelijk bedankt voor een Nederlandse community 3ddy, een erg positieve wijze om van elkaar te leren als artiesten, feedback, kritiek en dergelijke te leveren, opdat we mogen "groeien" als artiesten.

Take Care everybody ;)
 14 jaar geleden
Axes
Hee 3ddy, of we iets aan 3dhype hebben..? Ja, kun je wel zeggen!
Wij zitten nog niet zo lang als lid op de site, maar bekijken de site wel heel vaak en vinden hem heel ok! Veel goede tips en veel goed werk. 't is goed voor 3d-Nederland om zo'n plek te hebben.
En dat ie intensief wordt bekeken hebben we gemerkt!! We hebben half maart onze vacature op 3dhype (en 3dstudio) gezet en het regent geschikte kandidaten.
Het feit dat je een nieuw blokje 'vacatures' op de site hebt gezet vinden we een goede ontwikkeling. Er is blijkbaar veel behoefte aan.
bedankt!
 14 jaar geleden
Artistmind
Ik vind het het leukst dat het een nederlandse 3d site is. Ik denk dat dat de kracht is van deze site.
 14 jaar geleden
Cesar_west
goed werk 3ddy !
je werkt er ook hard aan, moet ik zegggen...
een heel leuk forum, ik ben nog maar kort hier( was nooit zo'n forum-mens.....) maar inmiddels al een paar leuke contacten opgedaan
keep up the good work, 3ddy en geniet van je vakantie !
 14 jaar geleden
Edouard
Hey Eddy,

Ik zal ook maar eens even een antwoord geven op deze threat, 3dhype geeft mij vooral inspiratie en de feedback die ik krijg zorgt er natuurlijk voor dat ik me kan blijven ontwikkelen. Via 3dhype ben ik bevriend geraakt met een aantal andere 3d-ers en op deze manier is er altijd wel een mogelijkheid tot samenwerking, feedback of gewoon gezellig geouwehoer.

Al met al...goed werk en hopen dat 2dhype ook zo van de grond gaat komen.

Groet

Edouard
 14 jaar geleden
Niwre
Sinds kort hier mij aangemeld als bezoeker en vind hier voornamelijk een hoop inspiratie, ook is het altijd goed te zien hoe iemand iets technisch uitvoerd. Wat mij opvalt is dat het wel overwegend 3d Studio Max is en minder Maya, het programma wat ik zelf probeer onder de knie te krijgen. Maar almetal ben ik blij dat er een goed Nederlandse site is en goed te zien dat het leeft.
 14 jaar geleden
Corny
3dhype is de ontmoetingsplek voor de nederlandse 3d-ert (of 3d nerd, net wat je wilt).

Zo klein als nederland dan ook mag zijn, 3dders uit Enschede, Groningen of Limburg kom ik niet zo snel tegen op straat, hier wel.
Dankzij de fantastische structuur van deze site kunnen we er dan ook nog eens praatjes over plaatjes houden.

En het lijkt erop dat 3dhype bezig is 'de' nederlands cgjob site te worden. Ik heb er in ieder geval al een paar hier gescored en de jobs op 3dhype worden leuker en leuker.

 13 jaar geleden
3ddy
Randstad, Danae Huijser
"Enkele weken geleden hebben wij contact gehad over de vacature van SL bouwers voor verschillende opdrachtgevers van Randstad."

"Ik wil je heel hartelijk bedanken voor je hulp en heb al 3 geschikte kandidaten kunnen vinden via 3dhype; fantastisch!"

 13 jaar geleden
Pgabriel
Bij deze de mijne.
Eerst kwam ik hier met vlagen, daarna geregelder.
Ik vind het nadeel aan de verschillende fora dat de drempel zo hoog lijkt.
3dhype komt naar mijn idee laagdrempelig over.
op bv cgtalk val je beetje weg in de massa. hier is alles lekker te overzien.

ik heb niet heel veel vragen, maar als ze er zijn worden ze zeker beantwoordt.
En het mooie eraan is dat je met deze leden bier kunt drinken.
Glasvezelkabel is nml ook niet alles.
+ de acties/meetings die regelmatig voorbij komen zijn zeker de moeite waard.
(the elephants dream meeting in amsterdam, korting op boeken, etc.)

3ddy, keep up the good work.
 13 jaar geleden
Thomas
Goed initiatief dit forum, goed dat creatieve mensen kunnen babbelen en het is ook fijn als je iets gemaakt hebt om het te kunnen laten zien. En ook inspirerend om te zien wat anderen maken, en hoe enorm de stijlen van mensen uiteen lopen. Mijn complimenten voor al het werk dat in dit forum is gestoken (ik wou het sappiger maken, maar ik heb me in weten te houden).
 13 jaar geleden
Frans
Net nieuw op dit forum. Ben benieuwd of binnen de 3d wereld in Nederland een eigen identiteit is. Het meeste op 3d gebied is erg Hollywood achtig. Al aardig wat bekende namen tegen gekomen en prachtig werk. Zelf zit ik vanaf 1986 digitaal te tekenen. Met AutoCAD v 9 begonnen toen nog als werknemer. Op een gegeven moment VIZ aangeschaft, meer als hobby. Dat werd al snel 3d max en heeft al menige opdracht opgeleverd.

Op het moment al weer twaalf jaar voor eigen rekening full-time bezig als technisch illustrator en zzp'er. Dit forum heeft dus gelijk het voordeel om feeling te houden met de community. Er valt nog veel te leren en wellicht kan iemand van jullie bij gelegenheid iets van mij opsteken.

Groeten en succes in het 3D.

Frans http://www.fhessels.nl
 12 jaar geleden
Robbie
zonder dit forum zou ik niet ver zijn gekomenh-)
dus bedankt 3ddy ivo-D en anderen die me geholpen hebben
laterzz...robbert
 12 jaar geleden
Thedonmocro

Hmmzz...waar te beginnen? Bij het begin! lol Hoe dan ook, 3dhype heeft mij, net als vele andere gebruikers, wel degelijk regelmatig geïnspireerd. Het begon eigenlijk met de vele bekende 3d fora op het internet (cgtalk, polycount, Bay Raitt's spiraloid etc) tijdens mijn mbo4 studie Multimedia & Vormgeving op het Grafisch Lyceum Amsterdam. Op een gegeven moment was ik wel nieuwsgierig of er zoiets bestond als een Nederlandse 3d community, dus ik gelijk omg zoeken als een gek (retard). En ja hoor, goede godheid, www.3dhype.com! Werkgelegenheid, handige tips, feedback op je werk, beeldige visuals en uiteraard zelf feedback geven om zodoende elkaar te helpen zijn enkele redenen waarom dit een geweldig forum is for de Nederlandse 3d artiest. In verband met gebrek aan tijd (en geld) niet echt veel meer mee gedaan, dat en ik was mijn 3dhype wachtwoord weer eens kwijt en mijn hotmail account was geblokkeerd door de duivelse dames en heren van Microsoft.
Ik ben nog altijd van plan om iets te doen met mijn studie en opgedane kennis, waarschijnlijk character animatie, Disney/Pixar en dergelijke. Animatie is mijn passie.

Tot slot, epic dank aan 3ddy!
groeten, thedonmocro
 8 jaar geleden
ElmarNieser
Bedankje aan 3D Hype.

Dankzij 3D hype begin ik 1 februari bij de TU Eindhoven als 3D artist. Vacatures zijn bijna onvindbaar in onze branche, deze website bied de grootste verzameling vacatures, en is lekker up-to-date.

Bedankt!

Elmar Nieser
www.elmarnieser.nl
 6 jaar geleden
3ddy
Wat fijn om te horen! Ik ben zeer blij met dit soort berichten, daar doen we het voor
 6 jaar geleden