" http://82.72.164.98/3dhype/?site=forum.asp&idcat=5&idforum=11 Succes, eventuele vragen over deze challenge kunnen hieronder geplaatst worden." /> " http://82.72.164.98/3dhype/?site=forum.asp&idcat=5&idforum=11 Succes, eventuele vragen over deze challenge kunnen hieronder geplaatst worden." /> 3DHYPEBlog | Challenge februari kou regels
 Account maken  Inloggen
3ddy
Metaboard / 15 jaar geleden
Challenge februari kou regels Challenge: KOU
De Challenge, aangeroepen door Realspawn, is de huidige challenge voor de maand februari 2005. Dit brede onderwerp is zeer toegankelijk en je kunt hier jouw gedachte van KOU uitbeelden. Het mag van alles zijn wat maar een link heeft met kou. Bijvoorbeeld een thermometer onder 0, een ijsklontje op een buik, een huisje op een besneeuwde heuvel, een prehistorisch dier ingevroren in ijs. Deze voorbeelden mogen ook gebruikt worden als je echt niets weet, maar ik ga ervan uit dat je met dit brede onderwerp toch wel op een originele uitbeelding komt.

• Wat moet je doen. Je moet, met software van je eigen keuze, een scène creëren wat "kou"uitbeeld. Wat dat precies inhoudt is aan jouw fantasie en creativiteit, zolang je je maar aan de volgende regels houdt.

• Je werk mag geen bestaande scène zijn, dus je harddisk scannen op zoek naar iets recyclebaars heeft geen zin.

• Het proces moet zichtbaar zijn voor iedereen op 3dhype. Dus: een prachtig model ingeleverd vlak voor de deadline zonder enige voorgeschiedenis wordt van deelneming uitgesloten. Denk aan schetsen, opbouw van je model, textures, etc.

• Het model hoeft niet animeerbaar te zijn en je hoeft geen animaties te maken, maar mogelijkerwijs ligt de kracht van de kaart juist in de animatie en dan zijn test animaties of verschillende poses aan te raden.

• Geef opbouwende kritiek op het geplaatste werk en onderbouw je mening. Zorg voor een educatieve manier van commentaar geven, zodat degene er wat aan heeft voor het erop volgende proces.

• Elk lid van 3dhype mag meedoen aan de contest.

• 3dhypeleden zijn zelf de jury. Na het verstrijken van de deadline mag er gestemd worden op de verschillende threads (dus niet stemmen voordat de deadline verstreken is!) Degene met de hoogste score is natuurlijk de winnaar.

Deadline is 28 februari 2005 en na 7 dagen stemmen wordt op 7 maart de winnaar bekend gemaakt.

• Start voor deelname een onderwerp op dit 'uitdagingen' forum met als titel
"Kou: <je naam>"
http://82.72.164.98/3dhype/?site=forum.asp&idcat=5&idforum=11


Succes, eventuele vragen over deze challenge kunnen hieronder geplaatst worden.
 Like
Volg
 Reageer
Realspawn
een ijsklontje op een buik ? hahahahaa die film ken ik

oke ik doe mee natuurlijk iedereen succes
 15 jaar geleden
Realspawn
ps petje af voor de proffesionele banner voor deze Challenge.
mooi werk
 15 jaar geleden
Mrgoodbyte
Is de deadline nou 23:59 CET 28 februari? Ik zit natuurlijk in een andere tijdzone hier.

Thanks,
 15 jaar geleden
3ddy
0:59 GMT 28 februari om precies te zijn.Goed dat je het vraagt trouwens


Voor de nederlanders onder ons is dat gewoon 23.59 op je thuisklok. Ik zal eens kijken of ik een serverside klokje kan maken. Dan hebben we 1 tijd
 15 jaar geleden
Sin-d
eerr nederland is GMT + 1 uur dus dan zou het 2:00 AM worden voor nederland, landen als engeland zijn op GMT, wij zitten op GMT + 1 uur
 15 jaar geleden
3ddy
Oeps, die hersenschudding doet dus echt zijn werking...

22:59 uur dan maar
(PS, het was 50% kans )?-)
 15 jaar geleden