Account maken  Inloggen
3ddy
Werk in wording / 16 jaar geleden
3ddy en DarkstaR1st freakproject DarkstaR1st en ik waren laatst bij elkaar gekomen om een freak avond te doen. Lekker freaken met 3D studio Max. Nu kwam hier wel wat leuks bij dat we van plan zijn een kleine short in elkaar zullen zetten. We hebben al de characters ontworpen op papier en hebben al kleine onderdelen in 3D.

Hier mijn deeltje
 Like
Volg
 Reageer
3ddy
 16 jaar geleden
Willie
eej eddy.. cool dat je ook weer is wat van jezelf laat zien hehe.. lekker gespiert mannetje
zal de vorderingen wel volgen ben benieuwt
 16 jaar geleden
Shivan
Ik zie je bent alweer een eind verder sinds die avond. Ben benieuwd naar het eindresultaat.
 16 jaar geleden
3ddy
He willie gespiert was niet echt de bedoeling. De ribben heb ik erbij verwijdert dit keer. Vond het wat overzichtelijker in de Topologie (het woord waar ik en DarkstaR1st vrijdag niet op kwamen). Het moet een lange slungel voorstellen. Lang is ie, maar wilde hem een te grote borstkast geven met verschoven borstspieren, dat helaas niet het beeld maakte wat het eigenlijk moest geven, mager...

Nou ja hier weer een update.

He Shivan, leuk dat je ook ff meekijkt! (weer )
 16 jaar geleden
3ddy
Dit het kontje, waar ik nogal wat uurtjes aan heb geprutst
 16 jaar geleden
Willie
aah kijk.. hehe.. lekker kontje hoor hahahaha..
maar borst kast lijkt nog beetje vaagjes.. komt er een "normaal" mensenhoofd op btw ?? of komt hier ook iets anders?? lang en heel dun hoofd ofzow :D..

Waar heb je trouwens mee gemaakt ??? ik begin binnenkort ook ma is met wat moddelen hebben nu
opdracht voor school met een animatie met gezicht maken.. of iets wat beweegt en op gezicht lijkt...
maja.. denk dak het gezicht ga moddelen met dummys :D..

keep the work up
 16 jaar geleden
Darkstar1st
Super eddy, NICE ass....!!!

Ik vond de ribben trouwens ook heel mooi... misschien inderdaad iets teveel van het goede. Top.

Ik post ook meteen mijn eerste krabbels in dit project. Ik zou graag mijn schets willen laten zien maar moet mijn scanner nog ergens uit de dozen halen (ben namelijk verhuist). Die wil ik graag laten zien om te laten zien dat er nog SUPER veel werk aan moet gedaan worden. Maar ja... een begin moet je hebben.

 16 jaar geleden
Darkstar1st
 16 jaar geleden
Darkstar1st
en nog een
 16 jaar geleden
Darkstar1st
en de laatste...

Meer werk volgt natuurlijk!!! Volgende keer zal ik ook de schets posten. Kun je zien dat ik me toch heb laten gaan in het kweken van spieren. Althans in de definitie ervan.
 16 jaar geleden
Willie
wat is precies de bedoeling wat jullie gaan maken dan ziet er cool uit.. heb net the incredibles gezien op de comp, heeft dit wel iets van weg hehehe..
 16 jaar geleden
Darkstar1st
nou eerlijk gezegt betrap je ons erop dat dit zo is... . We kwamen bij elkaar en zijn vrij gauw begonnen aan het schetsen van de karakters. Er is niet gesproken over Incredibles op zich zelf. Misschien dat de nieuwste 3DWorld, dat bij mij op het bureau ligt, daar toch wel invloeden in heeft gehad.

Maar opzich is het een vrij simpel concept dat goed te doen, en te overzien is. En het resultaat van 0,0 planning. Vind ik wel grappig. Zelfs ik ben benieuwd wat er uit komt.

Op dit moment denk ik aan twee "helden", de een super breed en super klein, de ander super lang en super dun, in het disco tijdperk. Denk aan een mix tussen "saterday night fever" en "enter the dragon". Maar het is gewoon ff afwachten waar het project ons heen brengt.

Het gaat in elk geval errug gezellig worden en we zorgen ervoor dat alle facetten van het maken van een project als dit geraakt wordt, technisch gezien.
 16 jaar geleden
Mmwizard
ziet er cool uit. Tis altijd leuk om s een keer met een ander erbij wat in elkaar te frotten. Maar ff voor darkstar... Ik heb het id dat bij een menselijke rug juist altijd de shouderbladen uitsteken en het geen daaronder zit iets meer naar binnen zit. Misschien ben ik al wat vroeg met mijn crits , maar goed dit viel mij op. ieg veel plezier...
 16 jaar geleden
3ddy
Nou, hier weer een kleine update van mij. Het heeft nu voeten gekregen en handen
 16 jaar geleden
3ddy
 16 jaar geleden
3ddy
Hier alvast een uvweetje. En ik weet dat het gespiegeld is. Aangezien ik nog aan het modellen ben en de symmetry modifier gebruik krijg ik dus gespiegelde en dubbele uvw coordinaten. Die zullen na het modellen uiteen worden getrokken.
 16 jaar geleden
Darkstar1st
Nou wizard... je hebt inderdaad gelijk. Zover was ik nog niet.

In deze tijd van het jaar zit ik helaas hopeloos vast in de afspraken, verjaardagen, feesten en werk... Wie niet natuurlijk. Veel tijd heb ik niet om eraan te werken. Het grote voordeel is dat volgende week de zaak de gehele week gesloten is. Zeeen van tijd

Maareuh, ik zie dat eddy wel tijd heeft want hij schiet zo te zien al aardig op. Nice one eddy... Ga je nu ook een begin maken aan het hoofd?

Greetz,

Dennis
 16 jaar geleden
3ddy
Ik hoorde iets vaags over incredibles...

Wees gerust, tis maar een grapje.
 16 jaar geleden
3ddy
Na wat tweaken aan de knieen, en het hoofd is dit het resultaat. Ben nog steeds niet tevreden over de handen overigens
 16 jaar geleden
Darkstar1st
Man... je gaat rap!! Ik MOET ook iets doen..

De handen zijn al wel beter... Ik denk dat de handen nog wel een stuk vetter en groter moeten worden.

greetz,

Dennis
 16 jaar geleden
Willie
hahaha.. gaat lekker zie ik.. eddy die van jou lijkt wel beetje op elastiek girl ma dan een man :p hahaha.. nee maar gaat lekker hier
 16 jaar geleden
3ddy
Jep, ik denk dat ik vanavond wel weer ff een redo doe voor de handen. Ook het gezicht zal zijn detailering en verfijning krijgen vanavond. Maar eerst nog een nieuwjaarskaartje maken...
 16 jaar geleden
Shivan
He Eddy, je gaat wel zeer erg snel, als je zo doorgaat krijg je em nog voor het nieuwe jaar af. Het resultaat van Dennis mag er ook al wel zijn.
 16 jaar geleden
3ddy
Dit was dan weer een update
 16 jaar geleden
3ddy
 16 jaar geleden
3ddy
 16 jaar geleden
Willie
haha ga je dus wel een incredible maken hehe.. cool goed werk
 16 jaar geleden
Edouard
ziet er netjes uit...maar wat zal pixar hier van vinden ;)
 16 jaar geleden
3ddy
Sinds wanneer heeft pixar patent op rood?
 16 jaar geleden
3ddy
Oke, hier heb ik hem even een gele kleur gegeven. Ik wil nog wat attributen erbij creeeren, en heb hem al een beetje gerigged en geskinned, maar ben er zoals gewoon weer eens niet tevreden over.

Het gezicht heeft meer detail gekregen en de handen zijn wat aangepast. Geef je commentaar! Positief mag ook als het aanwezig is
 16 jaar geleden
3ddy
en ja, hij krijgt nog tanden
 16 jaar geleden
Willie
heej gaat de goede kant op !!!! maar eeuh.. de mond lijkt nog een beetje vaag.. maar komt misschien omdat de tanden er nog nie in zitten.. nu lijkt dat de bovenlip beetje vaag.. lijkt nog nie echt op een lip vind ik.. maaaaaaar.. dit lijkt nu zo en zeg wel of het nog zo is als de tanden erin zit.. wat voor attributen wou je erbij maken dan??
 16 jaar geleden
3ddy
Ik heb er even een paar nachten over geslapen, maar denk om de bovenlip wat naar binnen te plaatsen. Ik weet niet welke uitdrukking hij dan precies zal krijgen, maar in ieder geval krijgt hij meer karakter en zal het wat makkelijker zijn om hem uitdrukkingen te kunnen geven, plus dat het gebit er fatsoenlijk inpast zonder enige vage vervormingen...
 15 jaar geleden
Yeroeni
owkee owkee Eddy....

Dan geef ik nu dus POSiTIEF commentaar !

 15 jaar geleden
Mmwizard
Eeej 3ddy, Ziet er cool uit allemaal... Wat betreft het hoofd. Het masker zou ik zo laten is helemaal goed. en de mond, ehr ja, is net een gleuf van een spaarpot (oftewel en centebak). Ik zou als ik jou was toch iets meer de vorm van menselijke lippen er in zetten. Niet te veel want anders doet t weer afbreuk aan het catooneske karakter... maar voor de rezt...
 15 jaar geleden
3ddy
Ik zal mijn best doen
 15 jaar geleden
Dvotion
Je character wordt erg cool moet ik zeggen, gedegen modelling!!! Comps!!
Vind alleen wel dat vooral het gezicht (en de style) erg op die van de Incredibles lijkt. Verder niet zon ramp lijkt me omdat Pixar die style niet heeft uitgevonden.
 15 jaar geleden
3ddy
Ik weet niet of het echt op de incredibles lijkt, als ik bijvoorbeeld kijk naar mijn vorige werk (wat weer eens niet is...) Lijkt alles wat ik maak van pixar... Bekijk deze maar eens:

Deze is trouwens voor dat pixar ooit aan de incredibles begon...
 15 jaar geleden
3ddy
Of deze:
 15 jaar geleden
Willie
hahaha.. die is wel mooi wrom gooi je die dingen nie in gallerie :P
 15 jaar geleden
3ddy
Omdat ze nog niet echt af zijn
 15 jaar geleden
Dvotion
ik vind die 2 andere models niet op incredibles lijken hoor. Het gezicht van die kerel lijkt op de incredible vader omdat ie ook zon gestileerd gezicht heeft.... die stijl lijkt ook weer op bv die videoclip van robbie williams
 15 jaar geleden
3ddy
Nu je het zegt, robbie williams.. Daar lijkt ie wel veel op ja... Sorry, dat was niet de bedoeling...
 15 jaar geleden
Dvotion
sorry?????? beetje overbodig lijkt me..... je maakt het omdat je het leuk vindt en omdat ie toevallig ergens een beetje op lijkt tja, als je bv op cgtalk kijkt zie je zoveel stylen van verschillende mensen die overeen komen...... keep it going zou ik zeggen, goed werk!
 15 jaar geleden